Leuk om kennis te maken

Wij delen graag onze dagelijkse passie om jou onbezorgd te laten genieten van een heerlijke BBQ. Vanaf 2012 tot nu kijken wij er iedere dag weer naar uit om mensen blij te mogen maken met een prachtig pakket voor een onvergetelijke BBQ. Want onbezorgd genieten, dat gunnen wij iedereen. 

Daarom staan wij elke dag voor jou klaar om de door jou uitgekozen producten zorgvuldig te verpakken en gekoeld bij jou te bezorgen. Waar en wanneer? Dat bepaal jij zelf. Altijd gratis bezorgd in Nederland & België en de heerlijkste vlees- en visproducten voor jouw BBQ. Wij zeggen: eetsmakelijk!

Michael & Sandy Theuns, Oprichters BBQthuisbezorgd.nl

 

“Het was een BBQ om nooit te vergeten, iedereen genoot & zelf had ik eindelijk de tijd om ook onbezorgd te genieten. Een compleet pakket met geweldige producten. Ik hoefde alleen de grill aan te zetten & klaar.”

 

Waar helpen wij jou mee?

 

Werken met passie

Vanuit een passie voor lekker eten en het willen ontzorgen van mensen ontstond de gedachten om een webshop te gaan beginnen op het gebied van BBQ’en. Want BBQ’en is geweldig, maar alle voorbereidingen kosten de nodige tijd. Dit moest makkelijker kunnen vonden wij! En zo ontstond in 2012 BBQthuisbezorgd.nl. 

Door de sterk groeiende vraag naar een complete BBQ werd het noodzaak om eind 2013 uit te breiden. Een mooi, groot pand werd gezocht én gevonden in het Zuid-Hollandse Ter Aar. Hier kunnen wij met 100% passie, enthousiasme en professionaliteit onze pakketten klaarmaken en inpakken voor verzending.

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Michael en Sandy, trotse ouders van 3 kinderen en eigenaren van BBQthuisbezorgd.nl. Na het verlies van onze (schoon)vader hebben wij op jonge leeftijd al ingezien dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit. Je leeft maar één keer en het zou zonde zijn om op latere leeftijd spijt te krijgen van stappen die je niet hebt genomen maar graag had willen doen. 

En wat wij echt willen doen? Wij willen mensen blij maken met een heerlijke BBQ met onvergetelijke herinneringen aan zomerse avonden met vrienden, familie en iedereen die belangrijk is voor jou. Het vieren van speciale momenten. 

Michael: Sandy was net bevallen van ons derde kindje toen ik haar mijn ideeën vertelde. Het zou toch prachtig zijn als iedereen zo gemakkelijk kan genieten van een compleet BBQ-pakket, aan huis geleverd en volledig naar wens. Ze was meteen enthousiast. Met haar achter mij ben ik alles gaan opzetten en sinds 2018 staan wij officieel samen aan het roer. 

Vanzelfsprekend doen wij onze klantenservice volledig zelf. We willen graag weten wie onze klanten zijn en vinden persoonlijk contact hierbij belangrijk en gezellig. Wil jij binnenkort onbezorgd genieten van een geweldige BBQ? Wij staan voor je klaar!

 

Product
Vous venez de placer ce produit dans votre panier.
Vous avez maintenant 0 produits dans votre panier.