Bezorgen & afhalen van de BBQ menu's

Houdt u er rekening mee dat wij ons vlees diepgevroren verzenden en dat u het grootste deel dus ook bevroren bezorgd krijgt. Het pakket heeft ontdooi tijd nodig. Om de kwaliteit optimaal te waarborgen bevelen wij aan om het ontdooiproces zo langzaam mogelijk te laten verlopen. Bij voorkeur zelfs in de koelkast. Daarom bezorgen wij onze pakketten altijd graag 1 dag voor gebruik. Dit geeft u alle rust en tijd om ontspannen uw barbecue feestje voor te bereiden. Hou hiermee dus rekening bij uw bestelling!

Voorbeeld: uw barbecue feestje is op zaterdag 7 juni. U vult als bezorgdatum vrijdag 6 juni in. Wij bezorgen dan op vrijdag 6 juni.

Onze producten worden verpakt in hoogwaardige verpakkingen.
De bezorging van onze BBQ menu's wordt verzorgd door zeer betrouwbare en nette transportpartners waarmee wij al jaren lang goede ervaringen hebben.

Zij werken met verschillende door heel Nederland en België verspreidde depots, wat volledige dekking in Nederland en in België geeft. Zo hebben zij altijd een depot in uw regio zitten welke het bij u aflevert. Zij weten de weg dus!

In Nederland bezorgen wij van dinsdag t/m zaterdag op het vasteland. In België van dinsdag t/m zaterdag.

U ontvangt enkele dagen voor bezorging een mail van ons met daarin algemene informatie met betrekking tot de bezorging. In de nacht vóór de bezorging ontvangt u een track & trace link waarmee u de volgende morgen de status van uw pakket kunt volgen.

Momenteel kunt u helaas uw bestelling nog niet afhalen. In de nabije toekomst wellicht wel. We houden u hiervan op de hoogte.