Contact
 

De lekkerste Pulled Pork maak je zo

Een heerlijk broodje Pulled Pork van de BBQ. Waarschijnlijk loopt het water je al in de mond. Gelukkig is zelf Pulled Pork maken niet moeilijk! Met een low & slow bereiding heb je vooral wat tijd en geduld nodig om dit heerlijke gerecht te serveren. Wij vertellen je exact hoe je dit kunt aanpakken.

De boodschappen 

Pulled Pork wordt gemaakt van varkensnek wat Procureur genoemd wordt. Voor het beste resultaat kies je topkwaliteit Procureur om de heerlijke smaken en malsheid te behouden. Voor ons stappenplan hebben wij onze eigen Pulled Pork Kruiden gebruikt die heel gemakkelijk te bestellen zijn hier in onze webshop. Je gaat als volgt te werk:

Stap 1 

Haal de Procureur uit de koeling en leg het vlees in een (grote) ovenschaal.

Stap 2 

Meng de kruiden met circa 10 eetlepels (olijf)olie.

Stap 3 

Smeer het vlees in met het kruiden/olie mengsel.

Stap 4 

Dek de schaal met het vlees af met aluminiumfolie.

Stap 5 

Zet de schaal 4 uur in de oven op 120 graden. Verhoog daarna de temperatuur naar 150 graden en laat het vlees nog 3 uur garen. Het vlees moet in totaal dus 7 uur garen. Het is mogelijk om dit in de oven of op de BBQ te doen.

Stap 6

Laat het vlees na bereiding buiten de oven of BBQ een half uur rusten onder het folie. Trek vervolgens het zacht gegaarde vlees met 2 vorken uit elkaar en geniet van je zelfgemaakte Pulled Pork!

 

Om je gerecht compleet te maken verkopen wij ook een Dagverse Pulled Pork salade. Serveer je eigen gemaakte Pulled Pork op een broodje naar keuze of bijvoorbeeld een wrap, beleg deze eerst met de salade, vervolgens de Pulled Pork en top af met een lekker BBQ-saus. Één ding is zeker; succes gegarandeerd!
Het enige nadeel: Het smaakt naar meer! 😉






Product
Je hebt zojuist dit product in je winkelwagen geplaatst.
Je hebt nu 0 producten in je winkelwagen.