Zalm filet
Ingrediënten: Atlantische zalm (Salmo salar) (VIS)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.
Tonijnsteak
Ingrediënten: 99,0% Thunnus albacares (VIS), antioxidant (E300, E301), natriumcitraat (E331)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.
Pangafilet
Ingrediënten: Pangasius (Pangasius hypophthalmus) (VIS), water, citroenzuur (E330), stabilisator (E450, E451)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.