Contact
 

Ingrediëntenoverzicht BBQ Vistrio menu 

Zalm filet
Ingrediënten: Atlantische zalm (Salmo salar) (VIS)

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie748 kJ / 179 kcal
Vetten11 g
waarvan verzadigde vetzuren2,3 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten20 g
Zout0,1 g
Natrium48 mg

Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.

Tonijnsteak
Ingrediënten: 99,0% Thunnus albacares (VIS), antioxidant (E300, E301), natriumcitraat (E331)

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie370 kJ / 88 kcal
Vetten0,3 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten25 g
Zout0,9 g
Natrium344 mg

Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.

Pangafilet
Ingrediënten: Pangasius (Pangasius hypophthalmus) (VIS), water, citroenzuur (E330), stabilisator (E450, E451)

Voedingswaarde per 100 gram:

Energie278 kJ / 66 kcal
Vetten1,2 g
waarvan verzadigde vetzuren0,4 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten13,4 g
Zout0,6 g
Natrium240 mg

Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.

 

Product
Je hebt zojuist dit product in je winkelwagen geplaatst.
Je hebt nu 0 producten in je winkelwagen.