Topkwaliteit carpaccio van de Black Angus rund. Bijvoorbeeld te serveren als voorgerecht of voor een heerlijke lunch of brunch.
Inhoud: 400 gram (5 porties à 80 gram)
Een klassieker die bij menig restaurant op de menukaart staat. Het is een mals stuk vlees uit één stuk voor meerdere personen.
Inhoud: 500 gram
Een sappige biefstuk wat gesneden is van de runderkogel.
Inhoud: 180 gram
Een tournedos steak gesneden uit de ossenhaas van het rund. In dit deel van de koe zitten geen werkende spieren wat het vlees boterzacht maakt.
Inhoud: 150 gram
Een mooi gemarmerd stuk vlees vol van smaak en lekker mals. Op vele manieren te bereiden zoals bakken, grillen, roosteren en braden. TOPvlees voor de echte vleesliefhebber dus.
Inhoud: 300 gram
Subtiel mals graan- én gras gevoerd rundvlees uit Ierland!
Inhoud: 1200 gram
Eén stuk van het beste graan- én gras gevoerde oervlees uit Ierland waar stoere mannen blij van worden!
Inhoud: 1250 gram
Een selectie van topkwaliteit rundvlees afkomstig van runderen uit Ierland en het Groene Hart.
Een stoer stuk op speciale wijze uitgesneden runderschenkel afkomstig van Ierse runderen. Door de wijze van uitsnijden in combinatie met het bot lijkt het op een hamer.
Inhoud: 3000 gram
Een stoer stuk topkwaliteit rundvlees afkomstig van Ierse runderen groot gebracht door kasteelheer Peter Lyon. Door het goede leven en de voeding van gras en klaver op het Ierse eiland krijgt u een product met een fantastische smaak.
Inhoud: 1200 gram
Te bereiden in de pan, oven en BBQ. Serveer na bereiding warm met bijvoorbeeld gebakken aardappelen of puree en groente naar keuze of koud in dunne plakken op een lekker broodje.
Inhoud: 500 gram
Een Côte de boeuf is een runderribstuk met bot. Het vlees heeft een fijne structuur is mooi gemarmerd en zacht en vol van smaak.
Inhoud: 1000 gram
Kogelbiefstuk aan 1 stuk van maar liefst 800 gram! Afkomstig van Ierse graan- én gras gevoerde runderen.
Inhoud: 800 gram
De Flat Iron Steak is gesneden uit de sukade van een rund. De sukade is ontdaan van de zeen wat resulteert in een heerlijke malse steak. Zowel te bereiden op de BBQ als in de pan of oven.
Inhoud: 500 gram
Onze Prime Rib Roasts hebben 2 botten en een gewicht van maar liefst 4 kilo. Een schitterend stuk vlees om Standing Rib Roast op de BBQ van te maken. Gegarandeerd een ware eyecatcher op tafel.
Inhoud: 4000 gram
Deze burger is afkomstig van Black Angus runderen uit het Groene Hart. De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Angus-ras is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees.
Inhoud: circa 150 gram
Onze biefstukpuntjes worden gesneden uit de kogel van de bovenbil van het rund. Heerlijk mals en perfect om op hoge temperatuur kort te bakken of te grillen.
Inhoud: 250 gram
Een mooi gemarmerd stukje vlees vol van smaak en lekker mals. Op vele manieren te bereiden zoals bakken, grillen, roosteren en braden.
Inhoud: 180 gram
Gesneden van de dunne lende en voorzien van een vetrand en een beetje vetmarmering. Laat dit randje vet zeker bij de bereiding zitten. Want dit geeft het vlees extra smaak.
Inhoud: 180 gram
Een mooie steak gesneden uit de dunne lende welke gekenmerkt wordt door een vetrand en een beetje vetmarmering.
Inhoud: 300 gram
Een mals stukje vlees gesneden uit de bovenbil, het spierstuk of de dunne lende van het rund.
Inhoud: 180 gram
Gegarandeerd 100% natuurlijk rundergehakt van ambachtelijke kwaliteit zonder enige toevoeging met pure smaak van zichzelf.
Inhoud: 500 gram