Zalm filet
Ingrediënten: Atlantische zalm (Salmo salar) (VIS)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.
Tonijnsteak
Ingrediënten: 99,0% Thunnus albacares (VIS), antioxidant (E300, E301), natriumcitraat (E331)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.
Pangafilet
Ingrediënten: Pangasius (Pangasius hypophthalmus) (VIS), water, citroenzuur (E330), stabilisator (E450, E451)
Voedingswaarde per 100 gram:
Gebruiksaanwijziging: Diepgevroren houden op -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Dit product moet voor consumptie grondig worden verwarmd.
Dagverse pasta-broccoli-ei salade
Ingrediënten: Broccoli, rode paprika, gele paprika, mais, basis macaronisalade (30% gekookte macaroni (water, TARWEGRIESMEEL), water, raapzaadolie, suiker, ROOM, wortel, 5% appel, ananas, magere MELK, brandewijnazijn, citroensap, zout, gemodificeerd aardappelzetmeel, KIPPENEIGEEL, verdikkingsmiddelen (E415, E412, E410), peterselie, specerijen (o.a. MOSTERDZAAD), conserveermiddelen (E211, E202), antioxidant (E392), glucosestroop. Kan sporen van PINDA bevatten), gekookte, gepelde eieren (EIEREN, opgiet (water, zout, citroenzuur (E330), azijnzuur (E260), natriumcitraat (331)).
Bewaren bij maximaal 4°C.
Dagverse rauwkost salade
Ingrediënten: zilverui, augurk, komkommer, paprika.
Bewaren bij maximaal 4°C.
Dagverse fruit salade
Ingrediënten: fruit van het seizoen.
Bewaren bij maximaal 4°C.
BBQ Smokeysaus
Ingrediënten: Water, suiker, tomatenpuree, gemodicficeerd maiszetmeel, kruiden en specerijen: (SELDERIJ), natuurazijn, zeezout, rookaroma, conserveermiddelen: (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), voedingszuur: citroenzuur.
Voedingswaarde per 100 gram:
De saus wordt geproduceerd in een fabriek waar PINDA'S worden verwerkt.
Na openen beperkt houdbaar en koel bewaren.
Knoflooksaus
Ingrediënten: Water, raapzaadolie, suiker, gemodificeerd maiszetmeel, natuurazijn, 1.5% knoflook, zeezout, kruiden en specerijen, conserveermiddelen:(kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), verdikkingsmiddelen: (xanthaangom, guarpitmeel), knoflook extract, voedingszuur: citroenzuur, antioxidant: E385.
Voedingswaarde per 100 gram:
De saus wordt geproduceerd in een fabriek waar PINDA'S worden verwerkt.
Koel, donker en in een gesloten verpakking bewaren, max. 23°C. Na openen gekoeld bewaren (0-7°C) en beperkt houdbaar.
Satésaus
Ingrediënten: water, PINDA'S (26%), suiker, SOJASAUS (water, SOJABONEN, zout, TARWE, conserveermiddel (E202)), WEIPOEDER (MELK), azijn, GEHYDROLYSEERD SOJA EIWIT, raapzaadolie, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen (gember, knoflookpoeder, koriander, piment, chillies, kruidnagel, uienpoeder), sambal (rode pepers, zout, voedingszuur (E260), conserveermiddel (E210)), stabilisator (E420), zout, voedingszuren (E270, E325), conserveermiddel (E202), emulgator (E322 (soja)), kleurstof (E150d), aroma, extract van paprika, verdikkingsmiddelen (E412, E433, E415), emulgator (E306), natuurlijke aroma's.
Voedingswaarde per 100 gram:
Na openen koel bewaren (max 7°C) en beperkt houdbaar.
Huisgemaakte kaas/kruidendip
Ingrediënten: 80% raapzaadolie, natuurazijn, 6% SCHARRELEI, water, suiker, zout, MOSTERD, conserveringsmiddel (E202), aroma's (SELDERIJ, EI, SOJA), kleurstof (E160a), antioxidant (E385), MELK, zout, zuursel, stremsel, conserveermiddelen (E251), knoflook, kruiden en specerijen (GLUTEN, TARWE, SOJA, MOSTERD).
Voedingswaarde per 100 gram:
Bewaren bij maximaal 4°C.
Scheurbrood
Ingrediënten: water, bloem (TARWEBLOEM, TARWEMOUTBLOEM, enzymen (TARWE), meelverbeteraar (E 300)), zout, broodverbetermiddel (TARWEBLOEM, SOJABLOEM emulgator (E 472e, E 322), plantaardige olie (raap), dextrose, enzymen, gist(inactief), meelverbeteraar (E 300)), SESAMZAAD. Kan sporen van NOTEN bevatten.
Bewaren bij -18°C. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen en maximaal 72 uur houdbaar bij 4°C.