Een klassieker die bij menig restaurant op de menukaart staat. Het is een mals stuk vlees uit één stuk voor meerdere personen.
Topkwaliteit carpaccio van de Black Angus rund. Bijvoorbeeld te serveren als voorgerecht of voor een heerlijke lunch of brunch.
Te bereiden in de pan, oven en BBQ. Serveer na bereiding warm met bijvoorbeeld gebakken aardappelen of puree en groente naar keuze of koud in dunne plakken op een lekker broodje.
Een Côte de boeuf is een runderribstuk met bot. Het vlees heeft een fijne structuur is mooi gemarmerd en zacht en vol van smaak. Onze Côte de boeufs hebben een gewicht van 1000 gram.
Kogelbiefstuk aan 1 stuk van maar liefst 800 gram! Afkomstig van Ierse graan- én gras gevoerde runderen.
Ideaal voor de bereiding van een heerlijke stoofschotel.
Een stoer stuk (1,2 kg) topkwaliteit rundvlees afkomstig van Ierse runderen groot gebracht door kasteelheer Peter Lyon. Door het goede leven en de voeding van gras en klaver op het Ierse eiland krijgt u een product met een fantastische smaak.
1250 gram uit één stuk van het beste graan- én gras gevoerde oervlees uit Ierland waar stoere mannen blij van worden!
De Flat Iron Steak is gesneden uit de sukade van een rund. De sukade is ontdaan van de zeen wat resulteert in een heerlijke malse steak. Zowel te bereiden op de BBQ als in de pan of oven.
Onze Prime Rib Roasts hebben 2 botten en een gewicht van maar liefst 4 kilo. Een schitterend stuk vlees om Standing Rib Roast op de BBQ van te maken. Gegarandeerd een ware eyecatcher op tafel.
Een selectie van topkwaliteit rundvlees afkomstig van runderen uit Ierland en het Groene Hart.
Deze burger is afkomstig van Black Angus runderen uit het Groene Hart. De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Angus-ras is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees.
Onze biefstukpuntjes worden gesneden uit de kogel van de bovenbil van het rund. Heerlijk mals en perfect om op hoge temperatuur kort te bakken of te grillen.
Een mooi gemarmerd stukje vlees vol van smaak en lekker mals. Op vele manieren te bereiden zoals bakken, grillen, roosteren en braden.
Een mooi gemarmerd stuk vlees van maar liefst 300 gram vol van smaak en lekker mals. Op vele manieren te bereiden zoals bakken, grillen, roosteren en braden. TOPvlees voor de echte vleesliefhebber dus.
Gesneden van de dunne lende en voorzien van een vetrand en een beetje vetmarmering. Laat dit randje vet zeker bij de bereiding zitten. Want dit geeft het vlees extra smaak.
Een mooie steak van maar liefst 300 gram gesneden uit de dunne lende welke gekenmerkt wordt door een vetrand en een beetje vetmarmering.
1 x 180 gram sappige biefstuk wat gesneden is van de runderkogel.
Met grote zorg speciaal voor onze klanten geselecteerd. Afkomstig van Ierse graan- én gras gevoerde runderen.
Een mals stukje vlees gesneden uit de bovenbil, het spierstuk of de dunne lende van het rund.
Gegarandeerd 100% natuurlijk rundergehakt van ambachtelijke kwaliteit zonder enige toevoeging met pure smaak van zichzelf.