Per persoon 300 gram topkwaliteit gourmetvlees in 6 verschillende soorten. Dat wordt gegarandeerd genieten!
Visschotel bestaande uit kabeljauw, zalm, gemarineerde victoriabaars en gepelde garnalen.
Inhoud: circa 650 gram
Een klassieker die bij menig restaurant op de menukaart staat. Het is een mals stuk vlees uit één stuk voor meerdere personen.
Inhoud: 500 gram
Te bereiden in de pan, oven en BBQ. Serveer na bereiding warm met bijvoorbeeld gebakken aardappelen of puree en groente naar keuze of koud in dunne plakken op een lekker broodje.
Inhoud: 500 gram
Kogelbiefstuk aan 1 stuk van maar liefst 800 gram! Afkomstig van Ierse graan- én gras gevoerde runderen.
Inhoud: 800 gram
Topkwaliteit carpaccio van de Black Angus rund. Bijvoorbeeld te serveren als voorgerecht of voor een heerlijke lunch of brunch.
Inhoud: 400 gram (5 porties à 80 gram)
Subtiel mals graan- én gras gevoerd rundvlees uit Ierland!
Inhoud: 1200 gram
Een absolute delicatesse met smaakgarantie!
Inhoud: 180 - 220 gram
Wil je genieten van een smaakvolle traktatie uit de zee? Met onze kreeft wordt het gegarandeerd een succes.
Uitgelekt netto gewicht: 325 gram
Een ware traktatie voor de visliefhebber, bekend om zijn veelzijdigheid en rijke smaak.
Gewicht: 180-220 gram
Een veelzijdige vis, te bereiden op verschillende manieren, altijd smaakvol en verrukkelijk.
Gewicht: 200 gram
Gepeld en ontdarmd, dus klaar voor gebruik. Het perfecte ingrediënt voor veelzijdige en smaakvolle gerechten.
Netto gewicht: 700 gram (31 tot 40 stuks)
Dé biefstuk van het varken; een malse en magere vleesdelicatesse vol smaak!
Inhoud: circa 750 gram
Topkwaliteit mals varkensvlees van Hollandse bodem met onbegrende bereidingsmogelijkheden.
Inhoud: circa 900 gram
Onze varkensfiletrollade is reeds gekruid. Dus het is een kwestie van bereiden in de pan of oven en klaar!
Inhoud: 900-1100 gram