LAST MINUTE 24/7 AFHALEN IN TER AAR? BEL NU!BEL NU +31 172 260 080!
VANDAAG VOOR 12:00 BESTELD:
MORGEN AL IN HUIS! 

Rundvlees Steaks

BESTEL NU

BBQ Compleet Menu's

BESTEL NU

Gourmet

BESTEL NU

Meest verkochte producten

Door onze jarenlange ervaring weten wij de beste pakketten samen te stellen om uw diner of feestje te laten slagen. Of u nu een vlees of visliefhebber bent. Onderstaand zijn onze beste verkochte producten.
Handige tips

Om u zo goed mogelijk te laten genieten van uw BBQ hebben we voor u enkele tips op een rijtje gezet. Met deze tips kan het niet anders dan dat u optimaal gaat genieten van uw geplande BBQ.

Barbecue in de zomer

Het is eindelijk zomer! Dat betekent dat de barbecue weer uit het vet gehaald kan worden.

In de zomer hebben veel mensen vakantie om even lekker te ontspannen na maanden van hard werken. Even het verstand op nul, nergens aan denken, uitrusten en de batterij weer opladen. Lekker ontspannen in de achtertuin zitten met het gezin. En hoe later in de middag hoe vaker we in onze omgeving die heerlijke geur van barbecues ruiken. Overal om ons heen zijn buurtgenoten lekker bezig een zomerbarbecue te houden. Alleen die lucht al doet veel mensen watertanden.

In de zomer barbecuen kan op elk tijdstip tot 's avonds laat.

Wat is er makkelijker dan dat als u thuis komt van een dagje pretpark of een dag naar het strand of zwembad alleen de barbecue nog maar aan hoeft te steken en te genieten van n van onze overheerlijke barbecue pakketten?

Lekker makkelijk - Lekker BBQthuisbezorgd! Bestel snel en eenvoudig in onze webshop het barbecue pakket van uw keuze.

Eet smakelijk!