LAST MINUTE 24/7 AFHALEN IN TER AAR? BEL NU!BEL NU +31 172 260 080!
VANDAAG VOOR 12:00 BESTELD:
MORGEN AL IN HUIS! 

Gourmet

BESTEL NU

Rundvlees Steaks

BESTEL NU

Kerstdiner

BESTEL NU

Meest verkochte producten

Door onze jaren lange ervaring weten wij de beste pakketten samen te stellen om uw diner te laten slagen. Of u nu een vlees of vis liefhebber bent. Onderstaand zijn onze best verkochte kant-en-klaar diner pakketten voor de BBQ of Gourmet.
Handige tips

Om u zo goed mogelijk te laten genieten van uw BBQ hebben we voor u enkele tips op een rijtje gezet. Met deze tips kan het niet anders dan dat u optimaal gaat genieten van uw geplande BBQ.

Barbecue voor bedrijfsfeesten & personeelsfeesten

Samen met je collega's genieten van de barbecue tijdens het bedrijfsfeest of personeelsfeest

Bedrijfs- of personeelsfeesten worden vaak georganiseerd voor een betere teambuilding binnen een bedrijf. Op een ontspannen manier leer je de collegas op een andere manier kennen. Een leuke, geschikte en voordelige manier hiervoor is om een bedrijfsbarbecue te organiseren als bedrijfsfeest.

Lekker barbecuen met het personeel en collegas als bedrijfsuitje of afdelingsuitje. BBQthuisbezorgd is de partner bij uitstek voor bedrijfsbarbecues met veel personen. U kunt natuurlijk in onze webshop een aantal barbecue pakketten bestellen voor de personeelsbarbecue, maar voor grote bedrijfsevents zoals barbecue met een grote groep collegas heeft BBQthuisbezorgd extra scherpe prijzen! Via onze contact pagina kunt u gratis een offerte aanvragen. Vermeld gewoonweg hoeveel mensen er aan de bedrijfsbarbecue zullen deelnemen en u krijgt van ons een messcherpe prijsopgave terug.

Uiteraard bezorgen wij de barbecue pakketten op elk gewenste locatie op elk gewenst tijdstip!

Met de BBQ-pakketten van BBQthuisbezorgd wordt elk bedrijfsuitje een gegarandeerd succes.